EVENTS

Wij ontwikkelen, organiseren en begeleiden onder andere;

team building columbus republic

TEAMBUILDING

Je wilt een gave teambuilding sessie organiseren voor partners of key medewerkers. Je bent op zoek naar inspiratie of wellicht heb je al in locatie in gedachte. In elk geval zoek je iemand die het voor je organiseert en alle zorgen van A tot Z uit handen neemt.

Dan wordt het nu tijd voor een kennismaking. Wij bieden een scherp luisterend oor en dankzij onze brede ervaring zetten wij elke gewenste uitdaging om in succes.

incentives columbus republic

INCENTIVES

Unieke incentives op maat voor uw groep – zakelijk of privé en in binnen- of buitenland – bedenken en organiseren wij graag voor u. Mogen wij ons aan u voorstellen?

congress columbus republic

CONGRESSEN & BEURZEN

Jaarlijks assisteren wij vele bedrijven die zelf een congres/seminar of beurs organiseren dan wel hen die hieraan deelnemen. Het gaat hier vaak om stevige budgetten. Wij weten precies hoe wij de gewenste aandacht bij uw klanten/prospects/stakeholders én medewerkers kunnen trekken. Hoe? We komen u graag overtuigen.

productions columbus republic

PRODUCTIONS

Uw belangrijke productintroductie of relatiedag kan niet zonder een strakke regie. Op het moment suprême maar vooral met een perfecte voorbereiding. We regelen het. Samen met u.

charity columbus republic

CHARITY

Ons bureau wordt geroemd om haar brede expertise en behaalde successen als het gaat om charity events. We bedenken en organiseren het niet alleen tot in detail, maar nemen ook – desgewenst – positie in aan de tafel waar de eerste gedachten voor het organiseren van een charity event ontstaan.

opening columbus republic

OPENING

Voor elke opening – groot of klein – willen wij u graag terzijde staan. Van strik tot lasershow, van gastenlijst tot vergunning, u bent te allen tijde verzekerd van een goed advies en een plan van aanpak.

seminars columbus republic

SEMINARS & MEETINGS

Steeds meer bedrijven vragen ons om een leuke vergaderlocatie voor een sales/directiemeeting. Dat doen we echt heel graag en natuurlijk bedenken we er een passende break out sessie / groepsactiviteit voor. Test ons eens met een uitdaging?

relation marketing columbus republic

RELATION MARKETING

Nieuwe klanten winnen is mooi en noodzakelijk. Maar bestaande klanten koesteren is misschien nog wel belangrijker. Wees eerlijk. Hoe vaak ziet u uw klanten in een relaxte sfeer? Beloon trouwe opdrachtgevers met een inspirerend event. Op uw terrein of juist elders in een mooie setting. We bedenken, organiseren en begeleiden het. U bent verzekerd van een stijlvolle dag of avond en heeft alle tijd voor uw klanten.

press events columbus republic

PRESS EVENTS

Bij introducties, openingen of beurzen staan wij onze opdrachtgevers graag bij met een gedegen advies. Onze expertise op het gebied van communicatie komt ook hier goed van pas.