EEN PROFESSIONELE STUDIO

Een perfecte locatie voor een online event.

ONLINE EVENT?
BE CREATIVE!

Wij zijn Columbus Republic, een revolutionair eventbureau. Met revolutionair doelen wij hier op een eventbureau dat niet te vergelijken is met enig ander bureau in de branche. Wij maken het verschil.

Heeft u ook genoeg van voorspelbare Teams/Zoom/Google meet vergaderingen? Met altijd dezelfde inspiratieloze achtergrond en waar deelnemers steevast moeite hebben om scherp te blijven? Dan is het nu tijd voor een goed gesprek want wij hebben dé oplossing! Wij bieden professionele studio’s met alle mogelijkheden snel en efficiënt uw online event, webcast, meeting, live stream om te toveren tot een beleving van formaat. Ook zijn er mogelijkheden om online streaming diensten te leveren op (uw) locatie.

INHOUD EN CONTENT

Wij organiseren natuurlijk graag uw online meeting of event. In een persoonlijk gesprek nemen we uw wensen en details door en zo creëren wij samen een online meeting op maat met de juiste beleving voor uw bedrijf. Wij adviseren u op het gebied van content en denken desgewenst mee op welke wijze uw presentatie “spot on” wordt. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van een externe presentator/moderator, het inbouwen van verrassingen of bieden van een relax moment via light entertainment of – mogelijkheden voor extra interactie met uw online genodigden. Ons ervaren team staat klaar om uw wensen te vertalen naar talloze mogelijkheden.

Een aantal zaken bij voorbereiding zijn zeer essentieel. Denk hierbij aan; logo’s, uw corporatie (huisstijl) guidelines, een goed script met teksten/beelden voor de presentatie. Om het online event in goede banen te leiden op de dag zelf verzorgen wij voorafgaand aan het event een compleet draaiboek en assisteren wij u waar nodig.

INHOUD EN CONTENT

Wij organiseren natuurlijk graag uw online meeting of event. In een persoonlijk gesprek nemen we uw
wensen en details door en zo creëren wij samen een online meeting op maat met de juiste beleving voor uw bedrijf. Wij adviseren u graag op het gebied van content en denken desgewenst mee op welke wijze uw presentatie “spot on” wordt. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van een externe presentator/moderator, het inbouwen van verrassingen of bieden van een relax moment via light entertainment of – mogelijkheden
voor extra interactie met uw online genodigden. Ons ervaren team staat klaar om uw wensen te vertalen naar talloze mogelijkheden.

Een aantal zaken bij voorbereiding zijn zeer essentieel. Denk hierbij aan; logo’s, uw corporatie (huisstijl) guidelines en teksten/beelden voor de presentatie. Om het online event in goede banen te leiden op de dag zelf verzorgen wij ruim voorafgaand aan het event een compleet draaiboek en helpen wij u desgewenst met het opstellen van scripts.

UW ONLINE EVENT. EEN PERFECT MOMENT VOOR HET VERSTEVIGEN VAN UW IMAGO

Online vergaderen biedt mooie kansen om het imago van uw bedrijf te verstevigen of uw sales team of andere stakeholders een goede boost te geven. Welke opties bieden onze studio’s o.a.:

  • Live verbinding naar klanten of collega’s in het buitenland
  • Feestelijke momenten
  • Kick-offs
  • Online sales boost presentaties
  • Team building sessies etc.